Čitav svet na nogama

Fredi Merkjuri: Hoće sve i 28 godina kasnije?

1
Ovom prilikom slavni pevač prvi put viđen je sa bradom, nakon što je ranije 1987. godine obrijao brkove koji su postali njegov zaštitni znak...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, 2. maja navršava se 28 godina od kako je grupa kvin svetu predstavila veliki hit "I want it all", sa albuma "The Miracle"! Pesmu je napisao gitarista Brajan Mej.

 

Bivši verenik Dženifer Lov Hjuit, bivši Fredi Merkjuri? Ovako danas izgleda dečkić koji je trčkarao Miracle videom! (FOTO, VIDEO)

Želim sve, odmah!"

...Fanovi širom sveta često navode kako je zapravo ovde reč o rečenici koju je Fredi Merkjuri jednom prilikom izgovorio kada je na početku karijere (shvativši da novac neće skoro stići) zatražio klavir, kako bi radio i stvarao kao veliki umetnik kakav je i bio, ali mu je rečeno da (ni)to dobiti neće.

foto: Profimedia

Nije ni slutio da će upravo tako glasiti naziv jednog od najvećih hitova slavne rok grupe u kojoj je pevao do kraja svog života.

 

Fredi Merkjuri: Život ispunjen provokacijom

 

Pošto je bolest već uzela maha kada se snimao spot za "I want it all", Brajan Mej i Rodžer Tejlor naveli su u jednom dokumentarcu da je neverovatno to što se Fredi tada uopšte i pojavio na snimanju, sa puno energije, uprkos tome što je njegova puštena brada dobila (tada) veću pažnju.

 

makonda-tracker