Uvrstite u svoju rutinu

Mali holivudski bjuti priručnik: 6 koraka do božanske lepote

0
Zvezde se uvek trude da izgledaju savršeno, ali ne zaboravite - i oni su, takođe, ljudi... Kako bi očuvali lepotu moraju raditi određene stvari i koristiti se trikovima koje slobodno možete uvrstiti u svakodnevicu i vi!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Kvasac.

 

Javna tajna Holivuda, posebno dama koje su zaista veliki pobornici prirodne nege - suvi kvasac i sok od limuna. Miks ove dve stvarčice odnosi bubuljice poput magije. Ako ste pak vešta domaćica te je u vašem domaćinstvu "kvasac samo za hleb", evo rešenja! Iscedite limun i jednostavno ga pomešajte s malo vode. Postićićete isti efekat i koža će vam biti podjednako zahvalna. Ni Holivud nije imun na bubuljice. I oni se hrabro bore protiv njih!

 

Holivud Evu Mendez ne ceni kao ostatak sveta: Ove 3 stvari jednostavno ne mogu da joj oproste

 

2. Izmet slavuja?

 

Dobro ste pročitali. Ovakav tretman lica s dodatkom pirinča i vode je izuzetno trendi. A i jasno vam je koliko su zvezde spremne "daleko da odu" za lepotu... Ovakav tretman je izuzetno poseban, ali deluje, te se zvezde utrkuju kako bi uživale u njemu. Bogata urea i guanin hidriraju kožu i daju joj divan sjaj.

 

3. Maskara je o-b-a-v-e-z-n-a!

 

Najskorije fotografije Ume Turman šokirale su javnost, jer su svi pomislili da se poslužila "čarima plastične hirurgije", međutim ispostavilo se da je njena šminkerka isprobala neki novi make up trik i izuzela prisustvo maskare... Čak i kada poželite da ponesete nude make up look, ne zaboravite da nanesete malo maskare. Maskara je obavezna, bilo kada i bilo gde.

foto: Profimedia

4. Savršene oči...

 

Odmarajte se, borite se protiv podočnjaka! Takođe, malo aloje neće škoditi. Stavite krompir u frižider na sat vremena, iseckajte ga na kolutiće i umočite u vodu. Kolutiće stavite preko očiju na 5 do 10 minuta. Čini čuda čak i kod iritacije očiju, jer ih fino umiruje.

 

Njima su rekli da su RUŽNE i DEBELE za Holivud: 9 dama koje su talentom pobedile omalovažavanje i kritike (FOTO)

 

5. Usne koje sjaje...

 

Eksperti preporučuju malo hajlajtera na usnama. Tako će vaše usne izgledati punije, sjajnije i zdravije. Čak i ako preterate sa providnim sjajem, lako možete popraviti grešku uz pomoć mekane maramice. Između slojeva sjaja i karmina nanesite malo bebi pudera, za opstojaniju boju. Zanimljiv trik, zar ne?

 

6. Zlatna era i sve nejne tajne!

foto: Profimedia

Ako i dalje ne možete da prebolite činjenicu da se pojedine zvezde "kunu" u tretman ptičjim izmetom, prisetite se samo nekih starijih trikova. Elizabet Tejlor je brijala celo lice. Rita Hejvort je od lekara tražila da joj pomeri liniju kose na gore, kako bi joj čelo bilo veće. Marlen Ditrih je navodno uvećala jagodice za savršen izgled, a uvek je to negirala, čak i u sopstvenoj autobiografiji.

 

Holivud drhti od straha i neverice: Nikol Kidman otkriva istinu o sajentologiji

 

Sve za lepotu, drage dame!

makonda-tracker