Pošto bi joj treća trudnoća ugrozilla život...

Upoznajte glumicu koja će pomoći Kim Kardašijan da dobije još jedno dete: Divan je osećaj pomagati ljudima! (FOTO)

0
Rijaliti zvezdi Kim Kardašijan Vest lakeri ne savetuju da ponovo ostane u drugom stanju, jer bi posledice mogle biti kobne. Iz tog razloga, da bi proširila porociu sa suprugom Kanjeom Vestom, morala je da pronađe alternativno ređenje koje im oboma odgovara...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko Kim Kardašijan i Kanje Vest odluče da mališanima Nort i Sejnt podare sestru ili brata, jedna od opcija je - surogat majka, a ona će najverovatnije biti glumica Šajna Kreg. Naime, ona se maltene sama "prijavila" za ovu ulogu, jer uživa u tome da pomaže ljudima.

foto: Profimedia

Ko zna? Možda me pozove nakon ovoga. Naravno da bih joj izašla u susret", izjavila je Šajna za "E News".

 

A post shared by Shawna Craig (@shawna_craig) on

Ona je već bila surogat majka i rodila dete ćerki njenog supruga, Lorensa Lamasa, koja nije mogla da ostane u drugom stanju.

 

Kim Kardašijan: Trudnoća mi je najgore iskustvo u životu

Naravno (da bih to opet uradila), uradila bih to 110 odsto. Jednostavno divan je osećaj pomagati ljudima, ali i doneti na svet to malo stvorenje o kojem ćeš se brinuti", rekla je Šajna čiji će rijaliti "Second Wives Clubs" uskoro ugledati svetlost dana.

 

A post shared by Shawna Craig (@shawna_craig) on

Skoro sve žene u rijalitiju govore 'Tako bih želela dete', a ja se javljam kao iz topa 'Tu sam'. Jednostavno volim da pomažem ljudima", rekla je Kregova koja bi rado pomogla i Kim Kardašijan koja žarko želi da zatrudni.

makonda-tracker