najneobičnija prva dama Amerike

Nakona analize SVIH IKADA OBJAVLJENIH FOTOGRAFIJA sa privatnog profila: Melanija Tramp - žena zarobljena u mračnoj bajci? (FOTO)

0
Kako bi sebi (a i drugima) što bolje oslikala pravi život prve dame Amerike, spisateljica Kejt Imbah upustila se u zanimljivu analizu Melanijinih fotografija, još iz perioda pre velike titule...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve objavljene fotografije sa Tviter naloga Melanije Tramp sasvim su dovoljne da se dođe do zaključka da je ona zapravo najneobičnija prva dama. Pre svega, u trogodišnjem periodu koliko Melanija ima Tviter, ona je objavila svega 470 fotografija. U pitanju su momenti koje je usnimila sama. S druge strane, neobična stvar je da je za te tri godine samo jednom objavila "porodičnu" fotografiju, na kojoj se ona jedva i vidi.

Objavila je pet fotografija Donalda i njihovog sina Barona i baš sve su snimljene s leđa. Snimljene su ili na porodičnim izletima ili dok su ulazili u privatni avion ili u automobilu u kom Melanija sedi iza, a njih dvojica napred. Imbah je na osnovu toga zaključila da Melanija živi u pozadini, dok su muškarci u njenom životu uvek napred - bukvalno i simbolično.

Čak 74 fotografije su nastale s prozora njihovog stana u Njujorku, u Tramp kuli. Na fotografijama je skoro uvek isti pogled pa se da zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama kod kuće.

67 fotografija je snimila iz privatnog aviona, a 57 iz automobila. Čini se da prva dama baš nikad ne napušta sigurnost vozila, retko je u šetnji, svet posmatra izolovana od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotki sa teniskih utakmica i sa koncerta, ali se vidi da su snimljene iz VIP loža.

Nastavak pročitajte an idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker