Za glamur nisu potrebne basnoslovne sume

Kako da minđuše od 3.500 dinara izgledaju kao milion dolara? Džej Lo pokazala da to UOPŠTE nije problem! (FOTO)

0
Dok ceo svet priča o vereničkom prstenu koji je Dženifer Lopez nedavno dobila, mi smo primetili drugi komad njenog nakita...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa pevačica i glumica portorikanskog porekla nikad nije štedela kada je reč o nakitu - viđali smo je kako nosi neverovatne primerke dijamanata.

 

Uživam i srećna sam: Dženifer Lopez objavila PRVU fotografiju vereničkog prstena (FOTO)

 

Bez obzira na to da li je reč o prstenju, minđušama, narukvicama ili ogrlicama, Džej Lo svega ima u izobilju, a verovatno bi nam bili potrebni dani da izračunamo ukupnu vrednost svih njenih dragocenih komada nakita.

 

foto: Profimedia

Međutim, Dženifer ne nosi isključivo preskupe dragunlije - štaviše, obožavateljkama koje žele da kopiraju njen stil su i te kako dostupni pojedini komadi koje pevačica nosi!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Dženifer je, naime, pre nedelju dana objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram dve fotografije koje su privukle mnogo pažnje zbog činjenice da ona na njima nosi nakit koji je sama dizajnirala.

 

Svetske zvezde uče od naše žive legende: Selena Gomez i Dženifer Lopez iskopirale nastup srpske pevačice! (FOTO)

 

Reč je o minđušama koje su nastali u okviru Dženiferine saradnje s kućom Kohl's i koje na prvi pogled izgledaju neprocenjivo. Zapravo, one koštaju svega 35 dolara, a s obzirom na to da ih je kombinovala s glamuroznom haljinom, elegantnom frizurom i efektnom šminkom - rezultat je zapanjujući!

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Spremna za crveni tepih, zar ne?

makonda-tracker