bizarno

Otkriveni šokantni detalji: Zbog NJEGA je pukla ljubav između Breda i Anđeline!

0
Kako prenose američki tabloidi, ovaj muškarac kriv je za razvod proslavljenog holivudskog para, a njegovo ime će vas iznenaditi!
foto: Profimedia, shutterstock
foto: Profimedia, shutterstock

Naime, američki tabloidi prenose da je braku Anđeline Džoli i Breda Pita "presudio" brat glumice, Džejms Hejven!

 

"RadarOnline" piše da je netrpeljivost između Pita i Hejvena, koji je povremeno živeo sa parom, dostigla neizdržive razmere i da je zbog toga okončan brak holivudskih zvezda.


Holivudski zavodnik mršav i ponovo upadljivo plav: Ovo je glavni razlog zašto Bred Pit više ne liči na sebe
 

Biograf i reditelj dokumentaraca Ijan Halperin rekao je tom portalu da je Pit postavio Anđelini ultimatum – "ili on, ili ja".

 

- Svi pamte incident kada su se Anđelina i Džejms ljubili u usta pred kamerama, a njihov odnos je nešto što ću veoma duboko istražiti u svom novom filmu. Hoću da podvučem da to jeste bilo traženje pažnje, ali da u tom odnosu postoje i stvari koje će mnoge zabrinuti. Eto nas više od decenije kasnije, Džejms Hejven živi sa parom, i taj par se razvodi. Jasno je da je njihov odnos bio previše za Breda - navodi Haleprin.


Anđelina Džoli i Bred Pit: Odnos biših supružnika sve bolji, ali od dogovora oko starateljstva još uvek NIŠTA

 

- Incident u avionu, kada je Pit navodno napao njihovog sina Medoksa, zapravo se dogodio zbog Hejvena jer je Anđelina zvala brata telefonom, što je glumcu bila inicijalna kapisla za porodičnu svađu - rekao je on.

 

Halperin priprema dokumentarac "Broken: The incredible story of Brangelina", čiji je naziv svojevrsna parodija na Anđelinin film "Unbroken".

makonda-tracker