Stvari su se promenile...

Znali smo da će uvek pomalo biti Ros Gelar, ali ovo nismo očekivali: Posle 10 godina ljubavi i 7 godina braka, razvodi se Dejvid Švimer

0
Posle skoro punih sedam godina braka, slavni Dejvid Švimer koji je ogromnu popularnost stekao kao Ros Gelar u seriji "Prijatelji" razvodi se od umetnice Zoi Bakmen. Par je u izjavi istakao da im je trenutno prioritet sreća ćerkice, te zamolio javnost za poštovanje privatnosti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid Švimer i Zoi Bakmen stavljaju tačku na dugogodišnju ljubav.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Par je potvrdio vest o razvodu za strane medije izjavom sledeće sadržine:

S mnogo ljubavi, poštovanja, kao veliki prijatelji, odlučili smo da se malo razdvojimo i tako razmislimo o budućnosti našeg odnosa. Prioritet su nam sreća i blagostanje naše ćerke i tokom ovog teškom perioda molim vas za podršku i poštovanje naše privatnosti, a mi ćemo nju svakako nastaviti da podižemo zajedno, navikavajući se na novo poglavlje u našim životima", prenosi Us Magazine.

Kako sam postao Robert Kardašijan: Dejvid Švimer oduševio ceo svet, ali ne želi da se upozna sa slavnim rijaliti divama (FOTO)

 

Dejvid i Zoi su se upoznali u Londonu 2007. Tri godine kasnije su se venčali, a ćerkica Kleo ulepšala je njihove živote u maju 2011. godine.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker