doživela nervni slom

Prodao je njihovu ljubav i prokockao njeno poverenje: Glumica na korak od samoubistva, milimetri je dele od puta bez povratka (VIDEO)

0
Mlada glumica otkrila je zašto razmišlja o samoubistvu i kako joj je ljubav pretvorila život u pakao
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Miša Barton od početka godine je glavna tema američkih tabloida, a nedavno je zvezda tinejdž serije "O.C." gostovala u emisiji ko doktora Fila, gdje je pričala o turbulentnom periodu.

 

Naime, glumica je početkom januara hitno hospitalizovana, nakon što ju je policija, po dojavi suseda, pronašla polugola i histeričnu u dvorištu kuće u kojoj živi. Miša se nakon izlaska iz bolnice, branila da su je nepoznati ljudi drogirali, zbog čega je imala halucinacije, a nedavno je prvi put na televiziji govorila o tom iskustvu.

 

Bivša žena poznatog glumca 20 puta bila na rehabilitaciji i uvek se vraćala u pakao droge: Pokušavam da ostanem čista zbog dece

 

- Ničega se ne sećam, osim fragmenata te večeri. U nekim trenucima se sećam prijatelja koji mi kažu da odem da spavam, i da će sve proći, a između toga - ništa. Doživljavala sam i auditivne i vizuelne halucinacije - rekla je Bartonova. Međutim, ovo nije bio jedini problem s kojim se Miša suočila od početka godine.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker