izvor otkrio sve

Isplivala ISTINA: Bredov život nakon razvoda zapravo NIJE ni nalik onome što se piše

0
Kada se, prvi put od rastanka od Anđeline Džoli, Bred Pit pojavio u javnosti lepši i zgodniji nego proteklih godina, počele su brojne spekulacije u medijima o tome kako on živi bez Anđeline.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Štaviše, pisalo se da je glumac uplovio u vezu s Kejt Hadson i da već živi s njom, a kraće vreme su ga spajali s (tada trudnom) Marion Kotijar.

 

Više od 10 godina nakon razvoda: Dženifer Aniston i Bred Pit prisećaju se minulih dana! (FOTO)

 

Mnogi su nagađali da Anđelina i Bred nakon svega više ne mogu ni da se pogledaju, a kamoli komuniciraju, kao i da je odnos bivših supružnika nepovratno narušen.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Nakon svega što su prošli: optužbi za nasilje, testiranja na narkotike i alkohol, borbe za milione dolara i starateljstvo nad šestoro dece, iznošenja prljavog veša u medije itd, to ne bi bilo nimalo čudno, zar ne?

 

Izgubila je najlepšeg, ali dobila najromantičnijeg muškarca: Suprug Dženifer Aniston nije Bred Pit, ali zaslužuje njeno srce (FOTO)

 

Kako se ispostavilo, baš ništa od toga što se pisalo o Bredovom životu nije istina - makar sudeći po izvoru bliskom glumcu koji je razgovarao s novinarima magazina People.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker