Uskoro će i svedočiti

Kim Kardašijan bila je ubeđena da će biti silovana i ubijena: Nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje telo

0
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest uskoro će svedočiti protiv lopova koji su je opljačkali u Parizu i naneli joj veliku duševnu bol. Sestrama je otvorila dušu, rekavši da je mislila da je to to, da je "gotova"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan Vest bila je žrtva pljačke u parizu prošlog oktobra. Ostala je bez nakita vrednog 10 miliona dolara i nije se pojavljivala na društvenim mrežama nekoliko meseci. U novoj epizodi šoua porodice ("U korak sa Kardašijanovima") čitav svet video je uplašenu Kim, koja u tom trenutku više nije znala ni šta da misli... Šuška se da će to biti epizoda o kojoj će svi još dugo, dugo pričati.

Mislim da su me stalno pratili. Znali su tačno kad ću biti sama", izjavila je ona.

Životna priča Kim Kardašijan: Zvezda bez portfelja

 

Lepotica je mislila je da će biti silovana i ubijena.

Zgrabio me za noge, a ja ispod ogrtača nisam imala ništa. Povukao me na kraj kreveta i mislila sam da će me tad silovati. Mentalno sam se pripremila na to. Ipak, nije se desilo. Vezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da sam gotova", rekla je Kim svojoj sestri Kortni Kardašijan u šouu čija je epizoda emitovana u nedelju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Uhvatila sam sebe da razmišljam kako se nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje telo. Bila sam ubeđena da nema šanse da se izvučem", rekla je Kim sestri.

Lopovi su joj tražili novac, ali nakon što im je rekla da ga nema, odvukli su je u hodnik. Posle toga su je zaključali u kupatilo i pobegli.

 

Toliko je prezire da je zbog nje završio u ZATVORU: Kim Kardašijan je jedna od najomraženijih dama u Holivudu (FOTO)

 

Lopovi su navodno bili obučeni u policijske uniforme, a pobegli su na iznajmljenim biciklima. Kim kaže da se, nakon što su pljačkaši otišli, krila u grmlju na balkonu sve do dolaska policije.

U međuvremenu je uhapšeno 17 ljudi za koje se smatralo da su povezani s pljačkom, a njih 10 je optuženo. Jedan od njih, Aomar Ait Kedače (60), priznao je policiji da su prodali većinu nakita. On je rekao da su planirali pljačku i prilikom prethodne Kimine posete Parizu, ali da su odustali jer je stalno bila okružena ljudima.

makonda-tracker