plaši se posledica

Mediji se takmiče ko će prvi doći u posed njenog privatnog videa: Glumica u očajnom stanju, moli za pomoć (FOTO)

0
Samo nekoliko dana nakon što su američki tabloidi objavili da se vlasnici porno sajtova utrkuju da kupe kućni video mlade glumice ona se obratila javnosti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Miša Barton je juče održala konferenciju za medije na kojoj je javnost obavestila da je uspela da izjedstvuje privremenu zabranu prikazivanja i prodaje bilo kakvih fotografija i snimaka sa svojim likom, ali nije objavila imena onih na koje se zabrana odnosi. Međutim, kako piše "TMZ", Bartonova je tražila zabranu za dvojicu bivših momaka, za koje sumnja da su zloupotrebili njeno poverenje.

 

Skoro sedam decenija je živela u tišini: Poznata glumica grcajući u suzama otkrila svoje MRAČNE TAJNE (FOTO)

Potresna ispovest: Glumica progovorila o zatvorskim danima, razvodu i borbi za starateljstvo - SVEMU što ju je snašlo u poslednjih nekoliko godina


S druge strane, Bartonaova je podnela prijavu protiv dvojice bivših momaka, za koje sumnja da su narušili njenu privatnost. Glumica je od suda, osim zabrane distribucije materijala, zatražila i zabranu prilaska za bivše momke, a u izjavi koju je dala sudiji Bartonova je rekla da je "sigurna kako je bivši momak Džon Zakaris snimio video na kome vode ljubav" i to bez njenog pristanka, a u vreme dok su se zabavljali.

makonda-tracker