Da li biste je prepoznali?

Posle 20 godina sjajne karijere, malo ko bi je angažovao: Od simpatične Darme do one koja živi od stare slave... (FOTO)

0
Džena Elfman je pre 18 godina za lik Darme (iz serije "Darma i Greg") dobila Zlatni globus. Serija koja je bila nominovana za šest nagrada Emi, a emitovala se pet sezona...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularnost i neočekivani uspeh simpatičnog sitkoma "Darma i Greg", emitovanog pre 20 godina, doneo je ovoj zvezdi serije planetarnu popularnost. Međutim, Džena Elfman, koja je tumačila ulogu Darme, od tada nije mnogo uradila u svojoj karijeri, a danas je u takvoj situaciji da bi je malo ko i angažovao...

 

Džena je pre 18 godina za lik Darme dobila Zlatni globus, a serija koja je bila nominovana za šest nagrada Emi, emitovala se pet sezona. Simpatična plavuša (čiji su deda i baka Hrvati), za koju su svi bili uvereni da je jednako čudna kao i lik koji je glumila, pojavila se u još nekoliko filmova i serija i od tada se čini kao da je nestala. Njenog partnera iz serije Tomasa Gibsona gledamo u Zločinačkim umovima, ali su glumici godinama zapadale samo sporedne uloge u humorističkim serijama i ne baš uspešnim filmovima.

 

A post shared by Jenna Elfman (@jennaelfman) on

Nakon završetka serije Džena je dobila ulogu u brodvejskoj predstavi "Nine" u kojoj je trebalo da zameni Džejn Krakovski (najpoznatiju po ulozi još jedne blesave plavuše, ali iz serije "Ali Mekbil").

 

Ali MekBil danas je ne liči na sebe: Glumica preterala sa operacijama!

 

Međutim, na premijeri se na sceni pojavila njena zamena pošto Džena, navodno, nije bila spremna za nastup. Nakon ovoga je igrala u nekoliko jedva zapaženih filmova. Dobila je uloge i u nekoliko sitkoma, no nijedan nije ponovio uspeh "Darme i Grega". Nisu čak ni doživeli drugu sezonu. Tako je Džena dospela na listu glumaca glumaca koji jednostavno nikome nisu isplativi.

 

A post shared by Jenna Elfman (@jennaelfman) on

Zvezda devedesetih je, međutim, alternativu našla na internetu gde sa suprugom Bodijem, s kojim je u braku 22 godine, vodi šou u kojem govore o svom braku i deci. Za razliku od njenih serija, ovaj šou se pokazao uspešnijim i emituje se već pet godina. Glumica je inače pripadnica Sajentološke crkve, a zaljubljenica je i u ples.

makonda-tracker