zbunili ga

Ono kad te pred milionima ljudi pitaju o bolnom raskidu: Glumac ostao bez reči nakon VRLO neprijatnog pitanja (VIDEO)

0
Prošle godine, mnogo pažnje privukla je veza slavne pevačice i poznatog glumca. Međutim, ona je trajala samo tri meseca...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tom Hidlston, jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, prošlog leta nije se odvajao od američke pevačice Tejlor Svift.

 

Tom Hidlston ne prestaje da oduševljava žene: Kad je on izgovori, čak i Pitagorina teorema zvuči seksi! (VIDEO)

 

Iako zgodni Britanac inače krije od javnosti svoje veze, ova ljubav je bila vrlo javna - do te mere da je jednom prilikom fotografisan u majici na kojoj je pisalo Ja volim T.S.

 

foto: Profimedia

Štaviše, šuškalo se da je njihova veza samo farsa za medije, pa čak i da je reč o snimanju Tejlorinog spota. Ipak, ispostavilo se da to nije istina i par je raskinuo, a mediji su pisali da je Hidlston želeo da se s Tejlor pojavljuje na crvenom tepihu, dok je ona htela da izbegne pažnju medija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Tri meseca kasnije, Tom i Tejlor su se rastali, a paparaci ih od tada pažljivo prate. Tako je Hidlston nedavno fotografisan dok je prolazio pored Tejlorinog murala u Londonu s veoma zbunjenim izrazom lica.

 

Novo neprijateljstvo među poznatima na pomolu? Tom Hidlston je Kalvinu Harisu ukrao devojku, a uskoro će i posao

 

Nijedno od njih dvoje nije komentarisalo navode medija, pa su novinari ostali željni detalja o ovom raskidu. Zbog toga je pre nekoliko dana, tokom Tomovog gostovanja u američkoj emisiji Today, voditeljka zamolila da se osvrne na ovaj period.

 

Glumac je najpre ćutao, potom se neprijatno zasmejao, počeo da muca i rekao:

 

- Pravim razliku između svog posla, kojem sam apsolutno posvećen i koji jeste namenjen publici... Moj privatan život je privatan.

 

 

 

makonda-tracker