Otvorila dušu

Potresna ispovest: Glumica progovorila o zatvorskim danima, razvodu i borbi za starateljstvo - SVEMU što ju je snašlo u poslednjih nekoliko godina

0
Proslavila se u seriji "Melrouz plejs", ali njen privatni život ostavio je mnogo dublji trag na javnost...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ejmi Lokejn je 2010. godine u saobraćajnoj nesreći usmrtila 60-godišnju Helen Siman. Imala je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je to dozvoljeno. Bila je osuđena na tri godine zatvora iz kojeg je puštena sredinom prošle godine nakon odslužene dve i po godine, a samo nekoliko dana kasnije suprug Mark Bovenizer predao joj je papire za razvod...

 

foto: Profimedia

Danas Ejmi živi u Nju Džerziju i redovno odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara, a pre nekoliko dana dala je svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora. Otkrila je da su joj prijatelji okrenuli leđa.

 

Ove poznate ličnosti su ubile nekoga u stvarnom životu

Boravak u zatvoru je neljudski. To je kao da svedočite sopstvenoj smrti. Ljudi prvo šalju pisma, ali onda potpuno nestanu. Svaki put posle poseta mojih ćerki pretresali su me ispočetka, skidali golu, morala sam da čučim i kašljem", otkrila je.

foto: Profimedia

Dodala je kako se u zatvoru tuširala s još 90 žena, a svu poštu su joj prvo pregledali čuvari. Protiv depresije se borila čitanjem.

 

Inače, zbog ubistva iz nehata pretilo joj je deset godina zatvora, ali je kao olakšavajuća okolnost uzeta činjenica da je glumica majka dve maloletne devojčice od kojih jedna ima ozbiljne zdravstvene i mentalne probleme.

 

foto: Profimedia

Iako je u poslednje vreme dobila nekoliko glumačkih ponuda, Lokejnova kaže da je sad fokusirana na to da ponovno dobije starateljstvo nad ćerkicama. Ejmi se pojavila u 13 epizoda TV serije "Melrouz Plejs", a glumila je i u filmovima kao što su "Cry-Baby", "School Ties" i "Secretary".

 

makonda-tracker