Mučan razvod

Slavna mama ne bi mogla to da podnese: Nije zdravo da dete odrasta na takav način!

0
Holivudska glumica podnela je papire za razvod pre nekoliko meseci, ali nije ni slutila da će oni takođe označavati i početak žestoke borbe za starateljstvo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Skarlet Johanson na sudu je izjavila kako je njena veza sa suprugom nepopravljiva i da je shvatila kako nema ništa zajedničko sa njim. Njih dvoje u vezi od 2012. godine, a posle dve godine dobili su ćerku Rouz.

 

foto: Profimedia

Skarlet i njen sada bivši partner, francuski novinar Roman Dorijak još uvek ne mogu da postignu dogovor oko raspodele imovine, jer sve vrti oko njihove ćerkice.

Potpisali su predbračni ugovor, tako da on neće dobiti mnogo od njenog bogatstva", rekao je glumičin blizak prijatelj, zanemarujući činjenicu da je Dorijak 'težak' više od dva miliona dolara i da ga bogatstvo Johansonove ne zanima, navode svetski mediji.

Ponovo se razvodi Skarlet Johanson, i ponovo posle 3 godine braka (FOTO)

 

Ono što bivši partner holivudske glumice želi je da dobije puno starateljstvo nad ćerkom.

On želi da se preseli iz Njujorka u Francusku i želi da Rouz ide s njim. Skarlet puno putuje i njoj razdvojenost od Rouz ne bi toliko teško pala.

 

S druge strane, ako bi Johansonova dobila starateljstvo, moj klijent ćerku ne bi viđao često, jedino bi se viđali kada bi Skarlet snimala filmove, ali nije zdravo da dete odrasta na takav način, između dva roditelja.

 

To nije zdravo za njihov odnos niti za tako malo dete", rekao je advokat.

foto: Profimedia

Glumica se protivi Romanovoj nameri, jer ne želi da Rouz odrasta samo s ocem.

makonda-tracker