Otac po drugi put

Mark Zakerberg istopio ženska srca širom sveta vešću o prinovi: Učinićemo sve što možemo da podignemo još jednu snažnu ženu

0
Vest da sa suprugom Prisilom Čen očekuje drugo dete, i to devojčicu, osnivač Fejsbuka podelio je sa čitavim svetom i divnim mislima oduševio posebno pripadnice nežnijeg pola...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Zakerberg objavio je na društvenim mrežama da njegova supruga Prisila Čen očekuje drugo dete.

Prisila i ja smo veoma srećni što možemo da objavimo da očekujemo još jednu bebu", napisao je Mark Zakerberg u opisu fotografija koju je objavio na Fejsbuku iz detinjstva.

Oni imaju 15 meseci staru devojčicu Maksimu, koju zovu Maks. Mark je opisao kroz šta je prošla njegova supruga Prisila dok nije zatrudnela.

 

foto: Profimedia

Nakon ne baš lepog iskustva oko Maks, nismo bili sigurni šta da očekujemo i da li ćemo uopšte moći da imamo još jedno dete. Kada smo Prisila i ja saznali da je ona ponovo trudna, najvažnije nam je bilo da dete bude zdravo.

 

Nadao sam se da će biti devojčica. Ne mogu dazamislim bolji dar nego imati sestru i veoma sam srećan što će Maks i naša druga devojčica imati jedna drugu", napisao je vlasnik popularne društvene mreže.

Njegova supruga je je imala veoma traumatična iskustva u vezi sa trudnoćom, navodili su često strani mediji. Imala je tri spontana pobačaja pre nego što je dobila Maks i par je o tome otvoreno progovorio u decembru 2015. kako bi ohrabrio druge koji imaju problema sa začećem.

 

foto: Profimedia

Odrastao sam sa tri sestre. One su mi bile primer da treba od pametnih i snažnih žena. One nisu bile samo moje sestre, nego i moje najbolje prijateljice, koje su ostvarile izvanredne rezultate u književnosti, muzici, sportu, ali i svojim karijerama. Prisila je odrasla sa dve sestre. One su je naučile koliko je važna porodica, briga o drugima i vredan rad.

 

One su se međusobno podržavale kao prva generacija visokoobrazovanih osoba u porodici i izgradile karijere u medicini i biznisu. Bolji smo ljudi zbog toga što smo imali jake žene u našim životima: sestre, majke iprijateljice.

 

Jedva čekamo da upoznamo svoju bebu i učinićemo sve što možemo da podignemo još jednu snažnu ženu", napisao je Mark.

makonda-tracker