Nije štedeo...

Skupa transformacija: Koliko je Brusa TAČNO koštalo da postane (i konačno ostane) Kejtlin Džener (FOTO)

0
Brus Džener poslednje "muške dane" proveo je kao poznati otac i očuh lepotica iz Kardašijan-Džener "klana". A u sebi je čuvao veliku tajnu, koja ga je kasnije veoma koštala. Ipak, to nije bio trenutak za štednju. U pitanju je bio njegov život i njegova istinska ličnost!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brus Džener je, kažu, operisao je gotovo sve - od očnih kapaka do genitalija. Da bi ispunio svoj životni san potrošio je, kako se procenjuje četiri milona dolara na brojne operacije kroz koje je morao proći da bi u potpunosti postao žena, divna Kejtlin Džener.

 

foto: Profimedia

Iako je četiri miliona dolara nestvaran novac za ljude generalno, to je ipak sitnica u odnosu na ono što Kejtlin može da zaradi u narednih 10 godina. Neko se dosetio, pa je odmah napravio računicu. Došao je do neverovatne brojke od 500 miliona dolara.

 

Kejtlin Džener sanja o majčinstvu: Porodica 66-godišnje rijaliti zvezde uskoro će biti bogatija za jednog člana

 

Ako Kejtlin zaradi toliko postaće daleko bogatija od Kardašijan klana, a do novca bi mogla da dođe pojavljujući se u reklamama i držeći predavanja ljudima koji se nalaze u situaciji u kojoj se i sama nalazila.

 

foto: Profimedia

Među onima koji se dive Kejtlin Džener našao se i Denis Rodman. Rodman je obožavao da nosi žensku odeću u javnosti, ali nikada nije otišao dalje od toga.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker