Zanimljiv proces

Ona NIJE Ema Stoun: Niko nije znao za ovaj detalj iz privatnog života mlade oskarovke (FOTO)

0
Ema Stoun je sa 16 godina od Udruženja glumaca (SAG) saznala da već postoji glumica koja nosi isto ime, te da će ona svoje morati da promeni. Njoj se dopala ta "igra"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ema Stoun je informisana od strane SAG-a da ako želi da postane glumica, mora da promeni svoje ime. U suprotnom, neće moći da ga koristi. Ona je tada imala samo 16 godina. 

 

U trenutku najvećeg poniženja otkrili su svoje pravo lice: Pogledajte kako su zvezde La La Lenda ZAPRAVO reagovale na skandal (FOTO)

Imala sam 16 godina kad sam saznala od SAG da ne mogu da koristim svoje ime. Kad kažete šesnaestogodišnjakinji da izabere novo ime, to je zanimljiv proces", rekla je za časopis "W".

foto: Profimedia

Tada sam mislila - biću Rili. Moje ime biće Rili Stoun. Međutim, kad sam dobila gostujuću ulogu u seriji 'Malcolm In The Middle' i jedan dan su me satima zvali tim imenom a ja nisam imala pojma kome govore. Tako sam shvatila da ne mogu da budem Rili", navela je.

foto: Profimedia

Kako priča, imala je je još jednu opciju - da bude Emili Džej Stoun (kao što je Majkl Džej Foks), ali je shvatila da to ne može da funkcioniše.

 

foto: Profimedia

Onda sam promenila ime u Ema, jer je to blisko Emili, i većina ljudi me zove Em (M, spelovano, na engleskom jeziku)", rekla je.

 

makonda-tracker