ŠOKANTNO

Tri devojke podnele prijavu: Glumac iz serije Vesele sedamdesete optužen za silovanje!

0
Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu protiv holivudskog glumca Denija Mastersona (40), nakon što su tri devojke podnele prijavu protiv njega tvrdeći da ih je glumac "seksualno zlostavljao".
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako stoji u saopštenju policije, navodno zlostavljanje se desilo početkom 2000-ih, ali nije navedeno zašto su žrtve podnele prijavu 17 godina nakon silovanja. Za sada, Masterson, koji se proslavio ulogom u seriji "Vesele sedamdesete", nije želeo da daje izjave za medije, ali je njegov agent dao nesvakidašnje tumačenje situacije.

 

Naime, agent popularnog glumca je u izjavi za magazin "People" istakao da su optužbe za seksualno zlostavljaje inspirisane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega, a koji je za cilj imao da razotkrije sajentološku crkvu, kojoj Masterson pripada od rođenja.

 

foto: Profimedia

Tako je u jednom postu, novinar preneo priču glumice Lije Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optižila za silovanje.

 

- Navodni incident o kom ona govori desio se pre 16 godina, ali nije jasno zašto je nakon navodnog nasilja odlučila da bude u vezi sa Mastersonom šest godina. Kada su raskinuli, Remini nije želela da se pomiri s tim, čak je i pretila sadašnjoj supruzi mog klijenta da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom. Nas je crkva obavestila da je Remini tražila od zajednice da posreduju u njihovom pomirenju, ali to se nije desilo - rekao je agent glumca u izjavi za magazin "People" i protumačio da su tri navodne žrtve inspiraciju pronašle upravo u ovom blogu i priči Lije Remini, koja je nakon napuštanja Sajentološke crkve postala njihova najglasnija protivnica.

makonda-tracker