Optužen

Ona nije jedina: Pre 16 godina zajedno su proveli 6, a sada obožavanog glumca krive za ovakav zločin

0
Agent glumca ističe da se navodni incident o kom nekadašnja partnerka govori desio se pre 16 godina, ali da nije jasno zašto je nakon tog navodnog nasilja odlučila da bude u vezi šest godina, te da optužbe zato nemaju smisla.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu protiv glumca Denija Mastersona, nakon što su tri devojke podnele prijavu protiv njega, tvrdeći da ih je seksualno zlostavljao. Nekadašnja zvezda serije "Vesele sedamdesete" u kojoj je tumačio ulogu Stivena Hajda, nije želeo da daje izjave za medije.

 

U saopštenju policije stoji da se navodno zlostavljanje desilo početkom 2000-ih. Nije navedeno zbog čega su žrtve podnele prijavu 17 godina nakon silovanja.

 

Pogledajte kako ekipa Veselih sedamdesetih izgleda danas (FOTO)

 

Agent popularnog glumca je istakao da su optužbe za seksualno zlostavljaje inspirisane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega, a koji je za cilj imao da razotkrije sajentološku crkvu, kojoj Masterson pripada od rođenja. Novinar je preneo priču glumice Lije Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optižila za silovanje.

 

foto: Profimedia

Navodni incident o kom ona govori desio se pre 16 godina, ali nije jasno zašto je nakon navodnog nasilja odlučila da bude u vezi sa Mastersonom šest godina. Kada su raskinuli, Remini nije želela da se pomiri s tim, čak je i pretila sadašnjoj supruzi mog klijenta da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom.

 

Nas je crkva obavestila da je Remini tražila od zajednice da posreduju u njihovom pomirenju, ali to se nije desilo" rekao je agent glumca i protumačio da su tri navodne žrtve inspiraciju pronašle upravo u ovom blogu i priči Lije Remini, koja je nakon napuštanja Sajentološke crkve postala njihova najglasnija protivnica.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker