On ne odustaje

Više od 10 godina nakon razvoda: Dženifer Aniston i Bred Pit prisećaju se minulih dana! (FOTO)

0
Bred Pit nedavno je došao do kontakta bivše supruge Dženifer aniston, kako bi joj čestitao rođendan. Od tada joj se redovno poverava, te je njihov odnos 12 godina nakon razvoda dobio novi oblik...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izgleda da su Dženifer Aniston i Bred Pit odlučili da preispitaju svoj odnos. Kako pišu strani mediji, Bred je navodno stupio u kontakt sa bivšom, Dženifer Aniston, nakon rastanka sa Anđelinom Džoli!

Rekao joj je da se teško nosi sa razvodom. Poslali su nekoliko poruka jedno drugom prisećajući se prošlih dana", rekao je neimenovani izvor i dodao to što su njih dvoje u kontatku - nije bog zna šta.

Bili su srećni i predani jedno drugom: Otkriveno koga je Bred Pit više voleo - Anđelinu ili Dženifer

 

Prijateljstvo bivšeg para ne brine Džastina Teroa, i on nema problem sa njihovim odnosom.

 

foto: Profimedia

Džastin je okej po pitanju njihovog druženja i smatra da je Džen to prihvatila iz pristojnosti", kaže izvor.

Dobar odnos koji ima sa Dženifer Bred pokušava da uspostavi i sa uskoro drugom bivšom suprugom, Anđelinom Džoli. Naime, nakon što su Anđa i ljudi iz njenog okruženja u javnosti žestoko "osuli paljbu" po Bredu izgleda da su se stvari polako stišale.

 

foto: Profimedia

Glumica je nedavno progovorila o tome kako je Pit "divan otac" Medoksu, Paksu, Zahari, Šajlo i osmogodišnjim blizancima Noks i Vivijen.

 

Nije za one sa slabim stomakom: Ono što je na tanjiru Anđeline Džoli i njene dece mnogi ne smeju ni da gledaju (FOTO, VIDEO)

 

Džolijeva je u septembru podnela zahtev za razvod braka nakon što su se Bred i njihov najstariji sin Medoks sukobili u njihovom privatnom avionu. Incident je istraživala policija Los Anđelesa i utvrdila da nema osnova za podizanje optužnice ili sprečavanje Breda da vidi decu.

 

foto: Profimedia

Anđelina je početkom februara u intervjuu za "Good Morning America" između ostalog govorila o porodici, razvodu i Bredu Pitu i kako ne može da odluči da li je on dobar ili loš otac.

makonda-tracker