mnogi je nisu prepoznali

Zapuštena i neugledna: Slavna glumica šokirala javnost izgledom (FOTO)

1
Slavna holivudska glumica iznenadila je prolaznike, a nakon objavljenih fotografija i čitavu javnost svojim izgledom, koji prema mišljenju mnogih, ne priliči jednoj filmskoj zvezdi
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Uma Turman primećena je pre nekoliko dana ispred jedne poslovne zgrade, a njen izgled je, blago rečeno, frapirao i prolaznike i paparace koji su je fotografisali, piše Stil.

 

Neobično zategnuto čelo i naduto lice: Šta je uradila Uma Turman sa sobom?
 

U neobičnoj odevnoj kombinaciji - prozirnim, jefitnim helankama (ili hulahopkama?) kroz koje joj se video i donji veš, i krem kaputu, sa neurednom kosom i cigaretom u ruci, Uma je bila neprepoznatljiva.

 

foto: Profimedia

Na opšte zgražavanje fanova, glumicu su upoređivali sa prosjakinjom, ali čini se da glumica na to nije obraćala previše pažnje.

 

Životna priča – Uma Turman: Nežna duša temperamentne dive

 

Za osmeh na njenom licu zadužena je presuda kojom joj je dodeljeno starateljstvo nad detetom, koje ima sa bivšim partnerom Apradom Busonom.

 

foto: Profimedia

I dok je Uma raspoloženo pušila nekoliko cigareta sama na ulici, prolaznici su zastajkivali pokušavajući da se sete odakle im je ova plavokosa, zapuštena žena poznata.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker