nisu mogli da sakriju emocije

U trenutku najvećeg poniženja otkrili su svoje pravo lice: Pogledajte kako su zvezde La La Lenda ZAPRAVO reagovale na skandal (FOTO)

0
Sinoćnu dodelu Oskara obeležio je nezapamćen skandal - ekipa filma La La Lend čula je da je nagrađena za najbolji film, popela se na binu, započela govore, a onda im je rečeno da je u pitanju greška.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako bi ovakva situacija mnogima izazvala bes, tim koji stoji iza filma o kom se najviše pričalo krajem prošle godine ponašao se veoma dostojanstveno.

 

Vredno je radio pune dve godine i zaslužio svetsku slavu: I ovaj poznati Srbin je sinoć nagrađen Oskarom!

 

Oni su uljudno čestitali svojim kolegama iz filma Mesečina, koji je zapravo dobio nagradu Američke filmske akademije kao najbolje filmsko ostvarenje prošle godine. Iako su bili šokirani i, na neki način, poniženi, režiseri, glumci i ostali koji su nam doneli čudesni svet La La Lenda pokazali su da poštuju svoje kolege i njihov trud.

 

foto: Profimedia

Ali to nije sve! Rajan Goslin i Ema Stoun, koji su odigrali glavne uloge u filmu La La Lend pokazali su svetu još nešto: ne samo što nisu bili ljuti nakon greške voditelja programa nego su oni jednom reakcijom zaista pokazali da su presrećni zbog ekipe koja stoji iza Mesečine!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

makonda-tracker