urnebesno

Mnogi žive za ovaj trenutak, a ona ga je propustila: Slavna lepotica NAJMANjE DVA PUTA zaspala na dodeli Oskara (FOTO)

0
Mlade mame često žale da čeznu za kvalitetnim snom, pa ni najpoznatije majke na svetu nisu izuzetak. Ipak, Krisi je odabrala pomalo neobično mesto za spavanje...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa manekenka i njen suprug Džon Ledžend bili su među zvanicama 89. dodele prestižne nagrade Američke akademije filmskih umetnosti i privukli mnogo pažnje.

 

Neka je neko nauči kako se tapše: Nikol Kidman je na dodeli Oskara uradila OVO, a sada je ismeva cela planeta (VIDEO)

 

Među razlozima za to su svakako Krisina provokativna toaleta i Ledžendova uloga u filmu La la land, ali glavni je činjenica da je Tajgenova na ovaj događaj došla preumorna i najmanje dva puta zadremala.

 

 

Kamere su dvaput snimile Krisi kako, u trenucima dok mnogi proživljavaju svoje najlepše snove i ne mogu da sede mirno od treme, opušteno spava na ramenu svog supruga.

 

Najsimpatičnije od svega je što se to dogodilo i dok su zvanice u Dolbi teatru čekale da čuju koji film će biti proglašen najboljim, dakle na vrhuncu večeri.

 

Krisi Tajgen o dojenju: Bebe nas koriste samo za mleko, a mi se osećamo kao krave

 

 

Ipak, njeni fanovi joj nisu zamerili - daleko od toga! Mnogi su istakli da mogu da se poistovete s ovom situacijom, jer veliki broj ljudi utone u san tokom predugih ceremonija i predstava.

Krisi Tajgen je moj idol! Nisam jedina koja zaspi tokom duge predstave", napisala je jedna korisnica Tvitera.

 

 

makonda-tracker