Podigla sve na noge

Zauvek zahvalna Karin Rotfild i Mariju Sorentiju... : Poznata manekenka fotografijom PRKOSI PRAVILIMA i nije je briga! (FOTO)

0
Ona nosi samo ono što želi, a fotografije kakve god one bile, deli s javnošću kakve god da su, bez obzira na pravila!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na Pariskoj nedelji mode Bela Hadid nosila je providnu haljinu, kasnije je odlučila da skine top za naslovnu stranu Pejper magazina. A sada, lepotica je odlučila da je vreme da na druptvene mreže okači fotografiju u potpuno providnoj haljini!

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Zahvaljujući "CR Fashion Book" čitav svet je video Beline atribute, baš onako kako je ona to i zamislila. Duge najlon čarape, štikle, crna providna bodi-rolka sa izrezima - prizor koji se ne viđa svaki dan. Ali, prema pravilima Instagrama, gole grudi u većini slučajeva - nisu dobrodošle.

Znamo da ljudi ponekad žele da podele slike koje su po prirodi stvari umetničke ili kreativne, ali iz brojnih razloga, golotinja na Instagramu nije dozvoljena", piše u pravilniku.

Pista i dalje gori na mestu gde su se posle raskida sreli: Uvek ću ga voleti, priznala je lepotica (FOTO)

Zauvek zahvalna urednici Karin Rotfild i fotografu Mariju Sorentiju", ponosno je napisala Bela uz "spornu" fotografiju na Instagramu, bez obzira na pravilnik, i ostavila je tu, onlajn.

 

Cover story @crfashionbook forever thankful @carineroitfeld and @mario_sorrenti ❤????

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

makonda-tracker