Za nju je brak zakonit ugovor o vezivanju

Glumica zaustavila vreme izjavom: Možda ću na*ati zbog toga, ali mislim da monogamija nije prirodna (FOTO)

0
Nedavno razvedena od supruga Romana Daurijaka, slavna glumica otkriva kako je do razvoda došlo, kroz svoj pogled na ljubav i zajednicu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Skarlet Johanson misli da monogamija nije prirodna. Vest o njenom razvodu je preplavila medije u januaru, a intervju koji je dala "Plejboju" je po svemu sudeći napravljen pre toga.

 

foto: Profimedia

Mislim da je ideja braka jako romantična, to je prelepa ideja, čije praktikovanje takođe može biti lepo. Mislim da monogamija nije prirodna. Možda ću na*ebati zbog toga, ali mislim da je to posao. Ozbiljan posao.

 

Činjenica da je brak naporan rad za tako mnogo ljudi dokazuje da on nije prirodna stvar. Ja ga jako poštujem i bila sam u njemu, ali definitivno mislim da se kosi sa instinktima, kada pogledam unazad", rekla je Skarlet.

Ponovo se razvodi Skarlet Johanson, i ponovo posle 3 godine braka (FOTO)

 

Ona smatra da je brak zapravo zakonit ugovor o vezivanju.

 

foto: Profimedia

Drugačije je kada si u braku i kada nisu i svako ko ti kaže da nije tako - laže. On menja stvari. Imam prijatelje koji su bili zajedno 10 godina i onda su odlučili da se venčaju.

 

Na dan venčanja ili odmah posle toga sam ih pitala da li je drugačije i uvek jeste. To je lepa odgovornost, ali je ipak odgovornost", rekla je glumica.

Ona je pre braka sa Daruijakom bila venčana za Rajana Rejnoldsa, ali su se razveli posle tri godine. Sa Romanom Daurijakom je dobila ćerku koja sada ima dve godine.

 

Ona je otkrila i da je jedan govor koji je čula, jako uticao na nju.

 

foto: Profimedia

Ta osoba koja je držala govor na Ted Talk je rekla da u trenucima kada ulaziš u novu vezu, a prijatelji i porodica ti kažu: 'Ne, to je crveno svetlo. Ta osoba nije za tebe', zašto ignorišemo te ljude koji nas poznaju tako dobro? Onda se udaljimo od njih jer nam je neprijatno ili šta god.

 

Zanimljivo je da je ponekada sve što ti treba dobar prijatelj koji će ti reći da ne ličiš na sebe. Ili da vide nešto što ti je pred nosom, a ti ne vidiš. Ne znam. Lako je reći: 'Ne, ne želim to da slušam", rekla je Skarlet.

makonda-tracker