Iskrena ispovest o bolnom rastanku

Pista i dalje gori na mestu gde su se posle raskida sreli: Uvek ću ga voleti, priznala je lepotica (FOTO)

0
Iako je izgledalo kao bajka, manekenka ističe da joj ni malo nije bilo lako...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bela Hadid i The Weeknd izlazili su više od godinu dana i iako su naizgled bili nerazdvojni, na kraju su raskinuli, pa smo ih gledali na nastupu u Parizu kao bivše - ali veoma simpatične bivše.

 

foto: Profimedia

Manekenka je tada naravno nosila krila, a kažu da je uživo bila još lepša. Takva lepota u kombinaciji sa telom Amazonke je nešto što bismo viđali u Tarantinovim filmovima. To joj je omogućilo da potpiše ugovore sa brendovima poput Dior Beauty, Fendi i Nike.

 

foto: Profimedia

Međutim, Bela priznaje da joj tad nije bilo nimalo lako.

Bio je to moj prvi raskid, ili drugi, ako računam konja, i tako javan. Kao neko ko gleda sa strane, možda mislite da sam to dobro podnela, ali uvek je u mom srcu i uvek sam ga osećala tako snažno.

 

Ali uvek ću ga poštovati i uvek ću ga voleti. Ponekad želiš da se o tebi priča drugačije, ali na kraju, nikad ne želiš da srušiš most za koji si se toliko borio da ga izgradiš", priznala je.

OVAJ potez njegove bivše potvrdio je SVE: Ovo je muškarac pored kojeg je Selena Gomez uspela da zaboravi Džastina Bibera (FOTO)

 

Inače je fina, obična devojka koja živi u svom simpatičnom njujorškom stanu. Bela je debitovala kao model 2013. godine i prilično je izgradila ime u svetu mode, a ima preko 10 miliona fanova na Instagramu. Prvo je javnosti postala poznata kao misteriozna tamnokosa mlađa sestra Điđi Hadid, ali je ubrzo izgradila prepoznatljiv imidž.

 

foto: Profimedia

Điđi je američka plavuša, vesela, pozitivna, a Bela je egzotičnija. Sa 16 godina je morala da odustane od Olimpijskih igara, svog sna - a to je bila ljubav njenog života - da jaše konja Legoa.

makonda-tracker