kriju ljubav

Kada su se razvele od njega, odmah su se udale, a sada je sreća zakucala i na njegova vrata: Misteriozna glumica osvojila srce velikog zavodnika

0
Glumac iza sebe ima dva razvoda, a ove bivše supruge su nakon prekida braka brzinom svetlosti stale na ludi kamen. Ipak, i njemu se desila ljubav, a svi nagađaju koja dama je osvojila njegovo srce
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čini se da je holivudski glumac Tom Kruz (54) konačno spreman da otvori srce za ljubav, pišu američki tabloidi.

 

Naime, Kruz, koji iza sebe ima dva propala braka sa koleginicama Nikol Kidman i Kejti Holms, već nekoliko nedelja je u emotivnoj vezi sa ženom, čiji identitet krije od javnosti.

 

Ljubav s glumcem starim 61 godinu je prošlost: Kad se pročulo ko je novi dečko Lejdi Gage, SVI su joj pozavideli (FOTO)

 

Kako prenose američki tabloidi, Kruz i njegova izabranica su se upoznali na snimanju filma i još nisu spremni da izađu u javnost.

 

foto: Profimedia

- Još uvek ne žele da otkriju vezu, pogotovo Tom, koji čeka pravo vreme. Ipak je to veza koja je nedavno počela i sada žele da uživaju u privatnosti - rekao je izvor blizak glumcu.

 

Ovo je ljubav, a ne biznis: Bali-beg i njegova verenica su odbacili ponudu od dva i po miliona (FOTO)

 

foto: Profimedia

 

Inače, Kruz je nakon kraha braka sa koleginicom Kejti Holms dugo bio sam, dok se ona nedavno udala za glumca Džejmija Foksa. Ni prva supruga, Nikol Kidman nije dugo bila sama te se nakon razvoda od Kruza udala za australijskog pevača Kita Urbana.

makonda-tracker