neće se svi smejati

Glumica šokirala Ameriku: Mislim da je Tramp zaljubljen u mog dečka

0
Mlada glumica prisetila se koliko je Donald Tramp svojevremeno bio opsednut njenom vezom s kolegom i našalila se na račun niza "tvitova" u kojima se novi predsednik Amerike bavio njenom ljubavnim životom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivud je otvoreno protiv Donalda Trampa - to je svima jasno. Međutim, niko nije očekivao da će neko od slavnih koji kritikuju svog novog predsednika ići toliko daleko koliko je otišla Kristen Stjuart, zvezda filmskog serijala Sumrak.

 

Ona je, naime, gostujući u kultnoj emisiji Saturday Night Live, čitala tvitove Donalda Trampa iz 2012. godine i protumačila ih na šaljiv način.

 

Pitanje koje muči ceo svet: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO,VIDEO)

 

- Pre četiri godine, bila sam u vezi s jednim likom po imenu Robert Patinson. Raskinuli smo i potom se pomirili, a to je iz nekog razloga razbesnelo Donalda Trampa - objasnila je Stjuartova.

 

foto: Profimedia

Ona je time podsetila fanove na raskid sa čuvenim glumcem koji je usledio po razotkrivanju jedne od najvećih holivudskih afera. Kristen je, naime, prevarila mladog miljenika žena s jednim oženjenim režiserom, što ju je Robert oprostio, ali su se ubrzo rastali. Ono što je još tada posebno privuklo pažnju javnosti u tim trenucima bili su besni tvitovi Donalda Trampa, koji se prilično detaljno bavio ovom temom.

 

I za to je našao vremena: Donald Tramp se osvetio Kim Kardašijan jer je govorila protiv njega?

Robert Patinson nije trebalo da se pomiri s Kristen Stjuart. Varala ga je kao pas i ponovo će to uraditi - samo gledajte. On može da nađe mnogo bolju!", napisao je tada Tramp na Tviteru.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker