loše procenila

Zbog ove greške je sigurno plakala danima: Evo za čim će Ema Votson žaliti do kraja života

0
Zbog jedne loše procene, glumica će patiti zauvek
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Ema Votson bila je prva koju su razmatrali za glavnu ulogu u filmu "La la lend", međutim, zbog njenih brojnih neostvarivih zahteva producenti su se ipak odlučili za Emu Stoun.

 

Kako pišu strani mediji, poznata glumica je zahtevala da probe budu u Londonu, potom je očekivala veći honorar od onog koji joj je inicijalno ponuđen, a imala je još neke zahteve na koje ekipa koja je radila film nije mogla da joj odgovori.

 

Kako stvari stoje "La la lend" će postati najnagrađivaniji mjuzikl svih vremena, a ceo tim iza filma sa iščekivanjem čeka trku za Oskara u kojoj je je ovo ostvarenje najveći favorit u gotovo svakoj kategoriji.

 

Pokajao se: Sin muzičke legende ponosno je pokazao novu tetovažu, a tek onda je shvatio kakvu grešku je napravio!

 

foto: Profimedia

Zbog dadiljine KOBNE greške, našem sinu je naprsla lobanja: Glumica otkrila detalje mračne nesreće koja joj je zauvek promenila život (FOTO)

 

Bliski izvori glumice navode da Ema sada jako žali zbog svoje odluke, jer je bila prvi izbor za glavnu ulogu u mjuziklu koji je nominovan za Oskara u 14 kategorija. Umesto nje, ulogu u mjuziklu je dobila glumica Ema Stoun. Na Zlatnim globusima film je osvojio sedam nagrada.

 

Međutim, Ema možda i ne treba preterano da žali jer se svetska publika takođe raduje filmu "Lepotica i zver" u kojem ona tumači naslovnu ulogu.

makonda-tracker