Nedavno napunila 21.

Kruna burnog odnosa iz srednjoškolskih dana porasla je u prelepu mladu ženu: Upoznajte ćerku slavnog Eminema (FOTO)

0
Mnogi je se sećamo iz spota za pesmu "Mockingbird" kada je još bila devojčurak, a ovako sada izgleda Hejli Džejd Skot Maters.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hejli Džejd Skot Maters, najstarija ćerka američkog repera Eminema, nedavno je napunila 21! Iako nikada nije planirala da se bavi javnim poslom, niti da se generalno javno eksponira, Hejli je za kratko vreme sakupila 50.000 pratilaca čim se pojavila na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Inače, Hejli je odrasla sa sestrom od tetke Alianom, koju su Eminem i Kim usvojili jer njena majka nije bila u stanju da se brine o ćerki. Njih dve imaju i mlađu sestru Vitni, devojčicu koju je Kim dobila iz veze sa drugim muškarcem.

Eminem je na kraju dobio puno starateljstvo nad Vitni, a 2005. godine ju je i legalno usvojio.

 

Potez koji je zbunio svet: Zašto Eminem prodaje cigle sa svoje kuće?

 

Inače, Eminem i Kim Maters, svojevremeno su punili novine naslovima o svojim burnim odnosom. Par je bio u vezi od srednje škole, 1996. godine su dobili Hejli, a 1999. godine su se venčali.

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Međutim, već 2001. godine su se razveli. Za pet godina par je ponovo uplovio u bračnu luku, a za nekoliko meseci njihov brak je opet okončan.

 

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Slavni reper haos u svom životu iskazivao je kroz pesme, a neke od najpoznatijih su "Kim", "Stan" i pesma posvećena Hejli - "Hailie's Song".

 

makonda-tracker