problemaitično ponašanje

Poriče zavisnost od narkotika: Nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove, oglasila se posrnula holivudska lepotica

1
Mediji su brzinom svetlosti preneli fotografije i vest da se jedna od nekad omiljenih glumica našla u središtu incidenta
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Miša Barton odvedena je na psihijatriju pošto je pronađena kako polugola vrišti u dvorištu kuće u kojoj živi.

 

Međutim, prema najnovijim informacijama, glumica je puštena iz bolnice, a povodom ove situacije koja je sve potresla, obratila se svojim fanovima. Ona je u saopštenju objasnila da je bila žrtva nepoznatih osoba koji su je drogirali.

 

Uzvratila mu je na najokrutniji mogući način: Evo kako je Dženifer Lopez reagovala kada je njen dečko uhvaćen s porno zvezdom (FOTO)

 

foto: Profimedia

Porodica mlade muzičke zvezde očajna zbog njene bolesti: Niko ne može da joj pomogne, samo Bog!

 

- Izašla sam s prijateljima u sredu veče da proslavimo moj rođendan. Dok sam ispijala piće, shvatila sam da nešto nije u redu sa mnom jer sam postala nestabilna, a to stanje je nastavilo da se još više pojačava u narednih nekoliko sati. Dobrovoljno sam zatražila profesionalnu pomoć, a u bolnici su mi rekli da mi je data droga GHB. Nakon što sam tamo provela noć, sada sam kod kuće i osećam se dobro - piše u izjavi koju je glumica.

makonda-tracker