okrenuo novi list

Lijam Galager se posvetio zdravom životu: ONA me je spasila dok sam propadao

0
Poznat kao pravi roker, ne samo zbog muzike već i zbog istinskog rokerskog načina života, Lijam Galager je okrenuo novi list! Umesto žurkama i alkoholu, sada se posvetio jogi i trčanju.
foto: Promo
foto: Promo

Čak i rokenrol zvezde moraju da uspore i odmore nekad, a Lijam Galager je pravi dokaz za to! Osnivač kultnog benda Oasis trenutno odmara na Maldivima uz svoju devojku Debi Gviter uz čiju pomoć je svoj život potpuno promenio.

 

Naime, Lijam je sam ispričao kako ima nove navike. Ustaje ujutru u pet sati, džogira oko sedam milja svakog dana, ide na časove joge, a umesto slanine i sendviča sa prženim jajima sada se hrani zdravo.

Poslednjih nekoliko godina su za mene bile emotivno veoma turbulentne. Prilično su me osvestile. Debi me je spasila dok sam propadao. Samo je rekla: 'Prestani da budeš idiot' i izvukla me iz kuće i upoznala me sa ljudima koji nisu pripadali mom svetu", ispričao je roker koji će ovog leta prvi put nastupati u Srbiji.

Lijam Galager nastupiće ovog leta na EXIT festivalu od 6. do 9. jula u Novom Sadu. Pored Exita, posetioce EXIT Leta ljubavi 2017. očekuje i Sea Star festival u Umagu, Revolution festival u Temišvaru i Sea Dance festival na Jazu!

 

Još samo tri dana, do ponedeljka, 30. januara, traje akcija 1 karta = 4 festivala u kojoj svi kupci ulaznice za EXIT po ceni od 6.490 dinara, na poklon dobijaju i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem sajta Exitfest.org od 1. do 15. februara, a više informacija o ulaznicama može se naći na Exitfest.org.

 

makonda-tracker