ne odustaje od života

Bivša žena poznatog glumca 20 puta bila na rehabilitaciji i uvek se vraćala u pakao droge: Pokušavam da ostanem čista zbog dece

0
Majka dva dečaka i nekadašnja supruga poznatog glumca i dalje vodi mukotrpnu borbu protiv zavisnosti od narkotika
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Biša supruga slavnog glumca Bruk Miler završila je u bolnici nakon što su je našli bosu i neuračunljivu kako tumara ulicama sa sedmogodišnjim sinovima Bobom i Maksom u blizini kafića u Salt Lejk Sitiju.

 

Tokom turbulentonog braka sa glumcem Čarlijem Šinom počela je da konzumira narkotike, a sada se vraća sa lečenja i želi da provodi vreme sa decom.

 

Bivša supruga planetarno popularnog glumca bila je čak 20 puta na rehabilitaciji zbog zavisnosti.

 

Prevarila ga, pa objavila na Instagramu: Holivudska glumica izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)

Niko nije mogao da nasluti kroz šta prolazi: Slavna glumica proživljava pravu životnu dramu, ali je detalje sve do sada vešto skrivala od javnosti!

 

Ona već godinama ima problem sa kokainom i tabletama, ali ovaj put, rešila je da se potpuno posveti izlečenju i to je shvatila ozbiljno.

 

- Više ne boravi u centru za rehabilitaciju, ali nastavlja program izvan bolnice i želi da sa svojim sinovima. Potpuno je posvećena deci i potrudiće se da ostane trezna - rekla je njena majka Marija Volofski Fiore, kojoj je Burk ostavila sinove na čuvanje.

 

- Oni se raduju što će ih majka konačno voditi na skijanje, baka je ipak prestroga - dodala je Marija.

 

makonda-tracker