Gde je danas, i šta radi

Razlog za medijsku tišinu: Kako je Ostin Pauers postao skoro potpuni stranac, koji do daske uživa okružen najvoljenijima (FOTO, VIDEO)

0
Gde god da se okrenete tokom devedesetih - Majk Majers bio bi tu! Vejn Kembel, Ostin Pauers... On je bio TAJ! Međutim, glumac je nakon izlaska "Šreka 2" jednostavno nestao.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majka Majersa svi znamo pre svega kao simpatičnog Ostina Pauersa, ali o njegovom privatnom životu veoma se malo zna. Sada je, čini se, tome došao kraj, jer je glumac tokom godina sve manje mario za to, te se samim tim i više otvarao...

 

foto: Profimedia

Naime, nakon 12 godina braka, Majk se 2005. razveo od Robin Ruzan.

 

foto: Profimedia

Počeo je da se zabavlja sa vlasnicom jednog kafića, Keli Tizdejl, već 2006. godine, ali nije privlačio mnogo pažnje svojim ljubavnim životom.

 

Drastična promena: Opra Vinfri nekad i sad

 

Uvek mu je uspevalo da svoju privatnost sačuva daleko od očiju javnosti. Par se u još većoj tajnosti venčao 2010. godine, i sada imaju troje dece, Spajka Alena, Sandej Moli i Paulinu Kejtlin.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, on svakako uživa u svom prilično mirnom životu, uprkos ogromnoj popularnosti. Kanađanin 25. maja ove godine puni 54. i pored i dalje brojnih poslovnih obaveza najviše voli da provodi vreme u porodičnom okruženju.

 

makonda-tracker