kraljica društvene scene

Čudesna priča Dušice Radosavljević: Pobegla je iz Beograda zbog siromaštva, a danas je jedna od najuglednijih članica holivudske elite!

0
Dušica Radosavljević, u SAD poznatija kao Denis Hejl, kraljica je društvene scene i žena bez koje nijedan važan događaj u Holivudu ne može da prođe.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao mlada devojka pobegla je u Italiju iz tadašnje Jugoslavije, tačnije Beograda u kojem je živela u siromaštvu. Bila je izbeglica bez dokumenata, a živela je u izbegličkom kampu.

 

Ubrzo je počela da radi kao manekenka za manje modne kuće i tada je upoznala svog prvog supruga, bogatog Italijana Đuzepea Đagantea.

 

Za ovu kraljicu nikad niste čuli, a bacila je na kolena dva kralja: Životna priča demonske žene puna intriga i skandala (FOTO)

 

- Otišla sam iz Jugoslavije kao devojčurak. Živela sam bez dokumenata u izbegličkom logoru u Italiji gde sam radila kao maneken za drugorazredne modne kuće. Bilo mi je veoma teško, ali uvek sam bila ubeđena kako će nešto divno da se dogodi u mom životu. Osećala sam da će nešto divno da stigne za mene. Tako sam upoznala svog prvog muža, za koga pre udaje nisam znala da je toliko bogat. Imala sam tada 16 godina, pet haljina, dve tašne i tri para cipela - počinje svoju priču Dušica, koju cela Amerika zna kao Deniz Hejl.

 

S prvim suprugom proputovala je ceo svet. Ipak, nakon razvoda otišla je u SAD, gde je upoznala Vićentea Minelija, oca poznate Lajze Mineli. Udajom za njega postala je maćeha holivudskoj divi kojoj je i danas velika podrška.

 

A photo posted by Miss Bigelow (@missbigelow) on

Stupivši u ovaj brak zakoračila je u svet poznatih u Holivudu i otvorila su joj se mnoga vrata.


Dok je bila u braku sa Vićenteom, upoznala je Prentisa Koba Hejla, jednog od najbogatijih Amerikanaca čija je postala ljubavnica. Ubrzo je ostavila Minelija i preselila se u San Francisko. I dan-danas tvrdi da je on bio najveća ljubav njenog života.

 

foto: Profimedia

Kobeova tadašnja supruga znala je za njegovu aferu s Dušicom, te je 1969. godine shvativši da ne može da spase brak počinila samoubistvo.

 

Marijina fascinantna životna priča: Kako sam postala inspiracija svim damama koje se hrabro bore za svoje mesto u muškom svetu (FOTO)

 

Dušica, odnosno Denis, tada je dobila titulu "kraljice San Franciska" jer je organizovala najpopularnije zabave u tom gradu, a družila se i sa Reganovima.

 

A photo posted by Miss Bigelow (@missbigelow) on

Danas je i dalje jedna od najuglednijih članica holivudske elite i vreme provodi s brojnim zvezdama, a bavi se i humanitarnim radom.

makonda-tracker