Otkrivamo

Detalji sa snimanja Titanika koji su TEK SADA ugledali svetlost dana: Ko je malenoj Kori ukrao drag poklon od slavnog Lea Dikapria? (FOTO)

0
Uloga Džeka Dosona u filmu "Titanik" pomogla je Leonardu Dikapriju da pokupi mnoge simpatije. Na samom snimanju ovog filma koji je obeležio njegovu karijeru, on se pokazao kao mladić vredan zvanja "ljubimac Holivuda"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Do sada u potpunosti nepoznate detalje o 42-godišnjem Leu otkrila je Aleks Ovens Sarno, koja je glumila Džekovu "najbolju devojku" u filmu.

 

foto: Giphy.com

Ona danas ima 28 godina i još uvek se bavi glumom, ali i pisanjem. Svojih dana sa seta "Titanika" se seća u najboljem svetlu.

 

Devojčica iz Titanika je odrasla: Da li biste je prepoznali?

U Leu je bilo tako mnogo Džeka, definitivno. Bio je jako sladak, malo budalast, potpuno neodoljiv. Uvek je imao osmeh na licu, bio je sjajan", rekla je ona, pišu strani mediji.

Njihova najpoznatija scena je ona u kojoj je Leonardo vrti.

 

Gde je i šta radi Kal Hokli iz Titanika: Rouz je trebalo da se uda za njega, ali svi planovi su pali u vodu... (FOTO)

Ne znam bih li to mogla danas da ponovim. Da je ponovno pogledam i malo se skoncentrišem na nju, možda bih uspela. Ali to je nešto što ne možete da uradite sami. Kad vas vrti Leonardo Dikaprio, samo se prepustite trenutku", rekla je.

Moja prva scena u filmu bila je ona u kojoj sedim s Leonardom i zajedno crtamo. Tada on vidi Rouz, dok nam prilazi glumac koji glumi mog oca i govori: 'U redu, pozdravi se s čika Džekom', kako bi Džek mogao da priđe Rouz", prisetila se.

foto: Profimedia

Ta scena je na kraju izbačena iz filma, ali obožavaoci su mogli da je vide na DVD-u. Snimanje te scene trajalo je tri sata, a Leonardo se potrudio da zabavi malu glumicu crtajući s njom.

 

Umalo da Leo ne zaigra u Titaniku: Pogledajte scenu koju je Kejt Vinslet snimala s drugim glumcem! (VIDEO)

Ako se dobro sećam, crtali smo svet i kišu, koja je predstavljala Božje suze. Čudno je kako se toga sećam", rekla je.

Otkrila je i da je Leonardo bio pravi džentlmen, pa joj je donosio poklone na set.

Postoji druga scena u kojoj Leo crta mene i mog tatu dok mi gledamo okean. Leo je potpisao skicu za mene i čuvala sam je u prikolici, sve dok mi je neko nije ukrao. Bila sam užasno tužna", ispričala je.

foto: Profimedia

Dodala je da nije shvatala koliko žene pate za Leom, jer ga je tada smatrala svojim novim, jako kul prijateljem.

 

Posle 19 godina od filma Titanik Kejt Vinslet priznala: Rouz nije morala da pusti Džeka da umre!

Kad sam išla u školu deca bi čitala članke u magazinima o njemu, a ja bih im rekla da ga poznajem. Znate, kao mali snob, a oni bi mi rekli 'Ćuti, znamo da ga poznaješ", rekla je.

Lep utisak na nju je ostavila i Kejt Vinslet.

Između scena smo se družili, a Kejt bi nam prišla i pričala s nama. Sviđala joj se kosa moje sestre i stalno se igrala s njom, a Leo bi lovio moju sestru i golicao je", ispričala je.

foto: Profimedia

Danas više nije u kontaktu s Dikapriom, zbog čega joj je žao.

makonda-tracker