Mali signali

Suptilni odgovor Eve Mendez na srceparajuću posvetu Rajana Goslinga sa Zlatnih globusa (FOTO, VIDEO)

0
Eva Mendez i Rajan Gosling trude se svim silama da sačuvaju privatnost, i za sada im odlično ide. Dodela prestižnih nagrada bila je prilika da samo zavirimo u to koliko se oni vole, a sada je i glumica uzvratila istom merom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling upoznali su se na snimanju filma "Kuća iza borova". Retko se zajedno pojavljuju u javnosti, a još ređe govore jedno o drugom. Tako je bilo sve do pre neki dan kad je na dodeli "Zlatnih globusa" Rajan dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu "La La Land" i javno se zahvalio svojoj porodici, svojoj supruzi, pripisujući joj dosta zasluga za svoj uspeh.

 

Njegova izjava je, kažu, romantičnija od celog filma "Notebook", a sa podijuma je ispraćen ovacijama.

Evin odgovor je bio principijelno skroman. Uz zagonetan opis jedne fotografije koju je objavila na Instagramu, ona je zapravo s dosta ljubavi uzvratila svom suprugu.

 

Glumica koja sa Rajanom ima dve ćerkice svakodnevno dokazuje da ne mora da bude napadno entuzijastična da bi pokazala da voli, i poštuje svog partnera.

 

Odgajala je našu ćerku, bila trudna i borila se protiv raka - ISTOVREMENO: Rajan Gosling dirljivim govorom o Evi Mendez rasplakao svet

 

Par Mendez - Gosling ovim je otkrio tajni recept za dugovečnu ljubav. Oni oni što je najlepše sebično čuvaju samo za sebe!

 

foto: Profimedia

Očito ovo nije moj omiljeni trenutak večeri... Ali stilski definitivno jeste. Prelepa i talentovana Džanel Mona!"

 

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on

 

makonda-tracker