na ivici skandala

5 sekundi o kojima svi pričaju: Trenutak s dodele Zlatnih globusa koji će dići mnogo prašine (VIDEO)

0
Priliku da održi govor koji će čuti cela Amerika Meril Strip je iskoristila kako bi rekla ponešto protiv Donalda Trampa, a to se njenim konzervativnim kolegama nije dopalo. Ni najmanje.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedna od najvećih modernih diva Holivuda dobila je priznanje Sesil B. DeMil za životno delo, ali njen govor nije se odnosio na naporan posao glumca, njene uloge, podršku porodice i saradnika.

 

Stripova je odstupila od uobičajenog načina na koji se govori drže u ovakvim prilikama i poželela da iskitikuje novog predsednika SAD-a. Ona je podsetila na neke od njegovih najvećih gafova - uključujući i trenutak kada je imitirao osobu s posebnim potrebama.

 

Tokom Merilinog govora, slavne zvanice dodele Zlatnih globusa oduševljeno su je pozdravljale i aplaudirale, što ni ne čudi ako uzmete u obzir da je Holivud mahom podržavao Hilari Klinton u trci za mesto američkog predsednika.

 

Međutim, nisu je svi pratili s odobravanjem - Vins Von i Mel Gibson zainteresovano su pratili svaku reč, s tim što je Von izgledao besno, a Gibson kao da će svakog trenutka skočiti na pozornicu i napraviti skandal. 

 

Pogledajte.

 

 

makonda-tracker