drama sa srećnim krajem

Neverovatna priča poznate muzičarke: Posle 16 godina pronašla je nestalog brata, a njihov dirljivi susret rasplakao je svet

0
Dajen Gordon piše pesme za Bijonse i vrlo je uspešna u svom poslu, a nedavno je podelila i svoju priču o tome kako je pronašla svog brata beskućnika na ulicama Los Anđelesa 16 godina nakon što ga je poslednji put videla.
foto: Instagram
foto: Instagram

Tekstopisac i pevačica Dajen Gordon napisala je za Bijonse pesmu "Sorry". Ona je krajem decembra pronašla svog davno izgubljenog brata Dejvida sasvim slučajno na autobuskom stajalištu u Los Anđelesu.

 

- Moje srce je lupalo ludo, a suze su se same slivale niz moje lice - napisala je Dajen u postu na sajtu "GoFundMe".

 

- Nakon što je prošlo više od decenije, ja sam izgubila svaku nadu da ću ga pronaći. Poslednjih nekoliko godina sam se čak i pomirila sa činjenicom da ga nikada neću videti. U mom srcu, on je postao osoba koja je nestala zauvek.

 

A photo posted by Diana Gordon (@dianagordonofcl) on

S obzirom na to da je Dajenina porodica iz Njujorka, bila je iznenađena kada ga je srela baš u Los Anđelesu. Kako ga je srela, osetila je naboj emocija. Kada je prišla da ga pozdravi, on je u prvom momentu ni prepoznao.

 

Naime, Dejvid je postao skitnica, njegov fizički izgled se promenio, čak je i mentalno oboleo. Ipak, Dajen ga je prepoznala. Kasnije mu je pokazala fotografije njih dvoje kada su bili deca, pa su počela polako da mu naviru sećanja.

 

A photo posted by Diana Gordon (@dianagordonofcl) on

- Kada sam ga pitala šta je radio sve ovo vreme on je odgovorio: "Preživljavao sam" - piše Dajen.

 

Dajen i njena porodica su sada usmereni na to da pomognu Dejvidu da se izleči i presrećni su što su ga pronašli.

 

Kako je došlo do toga da Dejvid nestane, Dajen nije navela.

makonda-tracker