Posle velikog pritiska javnosti

Zvezda Top Guna prvi put posle 2 godine na crvenom tepihu: Nakon vesti o kanceru grla spreman je da celom svetu pokaže kako se oseća (FOTO)

0
Na crvenom tepihu proslave "W" magazina koji je organizovan u čast dodele nagrada Zlatni globus, slavni glumac pojavio se nakon dve godine medijske tišine...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetski mediji poslednjih meseci ne prestaju da pišu o lošem fizičkom i zdrastvenom stanju glumca Vala Kilmera. Nagađa se da ima kancer grla i da zbog toga stalno nosi ešarpe. Zvezda "Top Guna" imala je spreman odogovor na pisanja medija.

 

foto: Profimedia

Kilmer se posle dve godine prvi put pojavio na crvenom tepihu na proslavi "W" magazina koji je organizovan u čast dodele nagrada Zlatni globus. Na zabavi nije nosio ešarpu, čime je jasno poslao poruku da je sa njegovim zdravljem sve u redu i da nema rak grla. Glumac je evidentno izgubio dosta na kilaži, što je i pokazao fotografijom koja je objavljena na Tviteru krajem decembra, ali on je demantovao da je bolestan.

 

Val Kilmer: Hvala na podršci, ali nemam tumor!

Nemam tumor, ne idem na operaciju, zapravo ne idem na bilo kakvu operaciju", napisao je Kilmer na Fejsbuku 2015. godine.

 

foto: Profimedia

Nagađanja o bolesti su se nizala, a čitavu situacija se zakuvala kad je kolega Majkl Daglas izjavio da Kilmer ima rak jezika. Daglas se kasnije izvinio glumcu što je išta pričao za medije.

 

foto: Profimedia

Val Kilmer posle velikog pritiska medija, odlučio je da se više ne pojavljuje u javnosti pre nekoliko godina - ali sada je očigledno spreman da celom svetu pokaže kako se oseća.

makonda-tracker