Nekad i sad

Još tada je važio za čoveka bez dlake na jeziku: Ovako je nekada izgledala televizijska ličnost koja danas oštro procenjuje ko ima ličnost poput kvake za vrata (FOTO, VIDEO)

0
Danas kada ga vidimo na televiziji pred očima imamo sliku otvorenog, kritički nastrojenog muzičkog mogula. Teško je poverovati da je nekada bio prilično smešan, i skroman mladić...
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Sa 20 i kusur godina i Sajmon Kauel nosio je bele majice sa podvijenim rukavima i razbarušenu frizuru. Kao gost emisije "Pravo na odgovor" 1987. godine na Kanalu 4 podelio sa gledaocima svoj mladalački stav o kontroverznoj TV debati o seksu. Ovo su bili njegovi prvi koraci na televiziji.

Međutim, uprkos tome što deluje kao mnogo prijatnija verzija sadašnjeg sebe, već tada je pokazivao da nema dlake na jeziku što će kasnije postati njegov zaštitni znak.

 

Dogodilo se nemoguće: Rasplakao se Sajmon Kauel! (VIDEO)

Mislili smo da je u pitanju neka šala, međutim kako je emisija tekla shvatili smo da su ti ljudi ozbiljni. Ako već hoćete da pričate o seksu, treba da imate informacije i da to bude bar malo zanimljivo.

 

Kad smo pokazali snimak prijateljima, svi su se složili da je to najdosadnija stvar koju su u svom životu videli", rekao je tom prilikom Sajmon.

foto: Profimedia

Naravno, ta izjava je ništa u poređenju sa najsvežijim poput:

Izgledaš kao Hulkova žena" ili "imaš ličnost poput kvake za vrata".

 

makonda-tracker