Njegova najvrednija nagrada

Odgajala je našu ćerku, bila trudna i borila se protiv raka - ISTOVREMENO: Rajan Gosling dirljivim govorom o Evi Mendez rasplakao svet

0
Nakon što mu je sinoć uručena statua Zlatni globus, Rajan Gosling se obratio okupljenima i svojim emotivnim govorom dirnuo sve prisutne.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U hotelu Beverli Hilton sinoć je održana 74. po redu dodela Zlatnih globusa, kojoj su prisustvovala najveća imena u svetu filma danas.

 

Jedan od najatraktivnijih muškaraca na svetu Rajan Gosling, zvezda filma La La Land, osvojio je nagradu za najbolju mušku ulogu u kategoriji komedija/mjuzikl.

 

Prvo je vodila borbu sa kancerom, a potom je saznala da možda nikada neće biti majka: Ispovest pevačice rasplakala svet

 

Pošto mu je na pozornici uručena statua, glumac se obratio svojim kolegama i održao dirljiv govor koji će se još dugo prepričavati, posebno među obožavaocima njegove supruge Eve Mendez.

 

 

foto: Profimedia

On se lepoj glumici zahvalio na podršci i snazi.

 

Eva Mendez: Budim se u četiri ujutru da ne propustim rituale za ulepšavanje!

 

- Nećete dospeti ovde ukoliko ne stojite na ramenima ljudi koji vas podržavaju. Dok sam ja pevao i plesao i svirao klavir i imao jedno od najboljih iskustava koje sam doživeo na filmu, moja dama je odgajala našu ćerku, bila trudna s našim drugim detetom i pokušavala da pomogne bratu da pobedi rak. Da ona nije preuzela na sebe sve to kako bih ja ovo uspeo da doživim, danas bi ovde stajao neko drugi. Draga, hvala ti - rekao je Gosling.

 

Rajan i Eva nedavno su dobili svoje drugo dete - devojčicu po imenu Amanda Li, a ponosni su mama i tata i ćerkice Esmeralde.

 

makonda-tracker