Iako se šuška da joj je brak u krizi

Nikol Kidman se nada da će joj se u 2017. OVA želja KONAČNO ostvariti: To bih zaista dočekala raširenih ruku (FOTO)

0
Bez obzira na sve, u jednoj ulozi bila je najsrećnija...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica Nikol Kidman, koja će uskoro proslaviti 50. rođendan, priznala je da je godinama bezuspešno pokušavala da zatrudni, te da se nada da će joj se u 2017. ta želja ostvariti.

I pored svega što mi se desilo u životu, uloga majke bila je stvar koja je sve promenila na bolje" rekla je ona u jednom intervjuu.

Kratka životna priča slavne Nikol Kidman: Sa 27 sam već imala 2 dece, bila 4 godine u braku... Ne mogu da verujem!

 

Nikol je usvojila dvoje dece, 25-godišnju Izabelu i 21-godišnjeg Konora, dok je bila udata za Toma Kruza. U braku sa Kitom Urbanom pre osam godina dobila je ćerku Sandej Rouz, a pre pet godina uz pomoć surogat majke dobili su i ćerku Fejt.

 

foto: Profimedia

I dalje se nadam da će se nešto desiti ove godine. Kit i ja bismo voleli da imamo još beba. Moja baka je moju majku rodila u 49. godini. Bila bih presrećna i dočekala bih trudnoću raširenih ruku."

Dok ne promeni ovo, sigurno neće gostovati u majčinoj emisiji: Srpska Nikol Kidman otkrila šta joj mama najviše zamera

 

Ona nije htela da otkrije detalje svoje borbe za potomstvo, ali je priznala da joj je nekoliko puta slomljeno srce zbog neuspešnih pokušaja. Nikol je priznala da je mislila da nikada neće roditi dete, ali je onda u 41. Dobila ćerku Sandej Rouz. Za drugo dete rešili su da angažuju surogat majku.

 

Ona tvrdi da je i dalje u bliskim odnosima sa svoje dvoje usvojene dece.

 

foto: Profimedia

Oni su i dalje deo mog života i mog srca, ali sada su odrasli i imaju svoje živote. Ja se svim silama trudim da zaštitim njihovu privatnost. Istina je da je to sve teže i teže što su deca starija.

Iako se često šuška da je njen brak sa Kitom u krizi, ona kaže da se nikada neće razvesti.

makonda-tracker