Dobar start

Zašto će 2017. biti posebna za rođene 1937. godine: OVO je lista holivudskih ikona koje će ove godine napuniti 80!

0
Džek Nikolson, Morgan Frimen, Robert Redford... Svi imaju nešto posebno što ih vezuje.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zamislite da ste na nekom od ovih proslava 80. rođendana: Dastin Hofman, Džek Nikolson, Voren Biti, Robert Redford, Morgan Frimen, Džejn Fonda, Entoni HopkinsRidli Skot...

 

Upravo su Džejn Fonda (rođendan joj je 21. decembra) i Robert Redford (18. avgust) glavni protagonisti novog filma "Naše duše noću". Svoj veliki povratak na filmsko platno ostvariće i Voren Biti (rođen 30. marta) i to posle 18 godina pauze, u ostvarenju Hauarda Hjuza. U seriji "Doktori" ove godine u 80. godini biće aktivan i Dastin Hofman (8. avgust).

 

Mnogi su jedva dočekali da je isprate, a njoj je drago što se dogodila: 10 stvari zbog kojih 2016. godina bila je SJAJNA samo OVOJ megazvezdi (FOTO, GIF)


Ne treba zaboraviti ni Morgana Frimana koga u godini kad puni 80 (1. jun) očekuje urnebesna komedija "Nesumnjivo osumnjičeni", u kojoj će igrati s Majklom Kejnom i Alanom Arkinom.

 

Maj mesec rezervisan je za premijeru novog filma Ridlija Skota (puni 80 godina 30. novembra) u kom neće biti Džeka Nikolsona, koji već sedam godina ne snima filmove, ali će zato i sa 80 godina (rođendan mu je 22, aprila) biti pored terena svojih Los Anđeles Lejkersa, čije košarkaške utakmice ne propušta.

makonda-tracker