Sluti da je u pitanju isplanirana sabotaža

Izgleda da se situacija zaista neće popraviti, Maraja Keri... (FOTO, VIDEO)

0
Poznata pevačica Maraja Keri napustila je binu na Tajms skveru nakon peha o kojem će se dugo, dugo govoriti.
foto: Promo
foto: Promo

Naime, Maraja Keri je usred nastupa napustila scenu, nakon što je više puta zamolila audio inženjere da joj aktiviraju monitnoring (slušalice u ušima), ali to se nije dogodilo.

 

foto: Profimedia

Ona je otvarala usta na pogrešnu pesmu, s vremena na vreme je nestajao nasnimljen vokal, pa su pevačicu ostavili na praznoj matrici da peva, što ona nije učinila, već je mikrofon okretala ka publici ili pričala.

 

Maraja Keri ponovo na meti kritičara: Podigla igru na viši nivo? (FOTO)

Izgleda da se situacija neće popraviti", okrenula se i otišla sa scene.

Ovo nije prvi put da Maraja izvodi pred publikom pesme na plejbek, i to veoma neuspešno. Karijera Maraje Keri je poslednjih godina u padu i pevačica je često bila na meti kritike da više ne peva kao ranije, što snimci i incident na novogodišnjoj proslavi od sinoć dokazuju.

 

foto: Instagram

U pitanju je sabotaža, zarad veće gledanosti, jer je doček prenošen uživo na televiziji" prokomentarisala je kasnije pevačica.

Iz firme "Dik Klark" su kratko saopštili da nema govora o sabotaži, da je Maraja sopstvenom neprofesionalnošću izazvala sve probleme na nastupu, i da će se videti na sudu ukoliko nastavi da ih optužuje za sabotažu.

 

makonda-tracker