Fanovi širom sveta zanemeli od šoka

Pitanja je mnogo, neutešni Fadi Favaz žurno deaktivira profil za profilom: Uzrok smrti Džordža Majkla je samoubistvo, a dugogodišnji partner zna razlog? (FOTO)

0
Partner preminulog legendarnog pevača Džordža Majkla, čiji uzrok smrti i dalje nije obelodanjen ali ni sumnjive prirode, otkrio je nove detalje i polako nestaje sa društvenih mreža zbog toga...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da je obožavani Džordž Majkl preminuo mirno u svom domu, te da ga je pronašao upravo Fadi Favaz. On je krenuo ka sobi da probudi Džordža koji je te večeri spavao sam kod kuće, dok je Fadi, kako navodi, zaspao u kolima...

 

Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući: Ovde je Džordž Majkl proveo poslednje dane! (FOTO)

Nismo se videli. Zaspao sam u kolima te večeri... Policija sve zna, naravno, to je najbitnije", s tugom izjavio je za strane medije Fadi.

 

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

Sada, kada se traga za objašnjenjem, Fadi je navodno podelio svoje mišljenje s javnošću, i zbog toga izbrisao svoj profil na Tviteru.

Ne znam koji je to Džordžov bliski prijatelj u pitanju (koji zna šta se dogodilo) , a ja sam taj koji je bio sa njim u vezi sve dok ga nisam pronašao mrtvog u krevetu.

 

Mnogo smo se voleli i sve vreme smo provodili zajedno. Sve što je Džordž želeo bilo je da umre. Više puta je pokušavao da se ubije. I na kraju je uspeo...", glase tvitovi.

 

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

S druge strane, Fadi je izjavio kako mu je profil hakovan, te da to nije pisao on. Njemu je dato malo vremena za patnju, nakon čega će uslediti razgovor sa njim, kada policija svakako planira da otkrije više detalja.

Mrzim te 2016. godino iz dubine duše", prokomentarisao je uz jednu fotografiju Fadi, koji ne može da preboli smrt legendarnog Džordža Majkla.

 

makonda-tracker