To su joj bili omiljeni dani

Flertovanje i tračarenja tokom ukusnih ručkova: Kuvar otkriva s kojom poznatom ličnošću je princeza Dajana REDOVNO uživala, i NEĆETE VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO, VIDEO)

0
Šef kuhinje Daren Megejdi prisetio se dana kada je radio za princezu Dajanu. Otkrio je zanimljive detalje njenih omiljenih dana, kada je jedna velika ličnost posećivala i danas jednu od najomiljenijih dama Britanije. Ručali bi zajedno, smejali se, razgovarali o svemu... Uz njega, ona bi bila najopuštenija.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

On navodi da je princeza Dajana volela da ima prijatelje kao što je on. Navodi da su imali posebnu vezu, o kojoj se mnogo pričalo. Daren za Dejli Mejl otkriva ko je u pitanju.

Darene, dođi! Vidi! Stigao je, eno ga dole. Je l možeš da veruješ da je došao prolazeći kroz ulicu punu njegovih slika? To ga uopšte nije omelo, mislim se, koliko možeš sebe voleti?" prokomentarisala je princeza svojevremeno.

I njemu je to rekla, a on se nasmejao, uopšte se nije uvredio. Seli bi da ručaju i da se druže kao da se poznaju čitav život.

 

Jedan od retkih koji su umeli koreografijom da isprate vokalni aganžman... (FOTO, VIDEO)

Bili su najbolji prijatelji. Prijao joj je njegov smisao za humor. Bila je u potpunosti opuštena kraj njega. Mogla je da mu kaže sve", prisećao se Daren.

Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući (FOTO)

Šalili su se. Bilo je momenata kada su se 'peckali', prvo bi ona njega 'ujela' zbog nečega, pa on nju, bez problema."

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker