Društvene mreže gore

Komičar panično obrisao objavu s Tvitera: Slavni glumac zgrozio fanove tvitom o Keri Fišer (ANKETA)

0
Nakon što je čuvena glumica preminula, brojne njene kolege izjavile su saučešće njenoj porodici putem Tvitera i prisetile se njene dobrote i nežnosti. Stiv Martin je na umu imao nešto drugo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šezdesetogodišnja glumica koja se proslavila ulogom princeze Leje u filmovima serijala Zvezdani ratovi preminula je u utorak nakon što je nekoliko dana ranije doživela infarkt.

 

Rekla da želi da bude s Keri i izdahnula: Holivudska legenda od prevelike tuge preminula samo dan nakon smrti ćerke

 

Vest o njenoj smrti zapanjila je kako fanove tako i njene kolege, pa su mnogi od njih odlučili da javno progovore o svom šoku i osećanju tuge, kao i o tome koliko im je pokojna Keri značila.

 

foto: Profimedia

Međutim, Stiv Martin je na nešto drugačije govorio o svojoj koleginici.

Kad sam bio mladić, Keri Fišer je bila najlepše stvorenje koje sam do tada video. Ispostavilo se da je bila i duhovita i pametna", najpre je napisao Martin.

foto: Profimedia

Iako je na prvi pogled bezazlen, ovaj tvit je razbesneo Kerine obožavaoce. Oni, naime, tvrde da je ova izjava Stiva Martina imala - seksistički prizvuk.

 

Najlepše žene sveta se okrenule protiv Kendal Džener: Da li je ona zaista zaslužila mesto na pisti? (FOTO, ANKETA)

 

Verovali ili ne, ovaj tvit je izazvao takav bes na Tviteru da je komičar verbalno napadnut i nazivan pogrdnim imenima, pa je bio primoran da ga obriše.

 

makonda-tracker