Sada svi znaju...

Maćeha otkrila: Bizarni detalji intimnog života Opre Vinfri i Stedmena Grejama (FOTO)

0
Mnogi se pitaju kako je Stedmen toliko veran, odan svojoj slavnoj partnerki... Retkost je videti ih zajedno na nekom javnom događaju, Opra Vinfri sama čuva svoje medijsko carstvo. Sada, maćeha slavnog televizijskog lica otkrila je nešto što nikako nije moglo a da prođe neopaženo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je Opra Vinfri uopšte gradila svoje medijsko cartsvo, Stedmen Grejam je i sam ostvario uspeh u biznisu i vlasnik je kompanije koja se bavi menadžmentom i konsaltingom. Takođe je javni govornik koji u Americi i svetu savetuje kako da ostvare supeh i napisao je 11 knjiga koje žanrovski mogu da se svrstaju u popularnu psihologiju.

 

foto: Profimedia

Prošle godine je postao deda, kada mu je ćerka jedinica Vendi rodila unuku. S druge stranem Opra i on nemaju decem te su oduvek svoje kućne ljubimce tretirali kao naslednike.

 

Bivša Oprina maćeha Barbra Vinfri je pre dve godine otkrila pomalo bizarne detalje vezane za Opru i njenog izabranika.

 

Životna priča - Opra Vinfri: Čuda su ipak moguća

 

Izjavila je da je njihova veza nezdrava i da ne zna nijednog muškarca osim njega koji bi tolerisao Oprinu najbolju prijateljicu Gejl King, jer je ona non-stop sa njima.

 

foto: Profimedia

Takođe, Barbra je rekla da je Opra naredila članovima svom obezbeđenja da prate Grejama i izveštavaju je gde se kreće. Nikada nije videla da razmenjuju nežnosti i opisala je Grejama kao "udobnu staru cipelu".

 

Smršala 13 kilograma uz najbolju podršku na svetu: Tajna dijete Opre Vinfri konačno otkrivena (FOTO)

 

Da bi ga držala uz sebe, Opra je navodno i kupila celo skladište puno Grejamovih knjiga i tako ga je smestila na listu bestselera.

 

foto: Profimedia

S druge strane, članovi Grejamove porodice tvrde da se Opra prema njegovoj ćerki oduvek odnosila loše i da nije želela da uspostavi bilo kakav odnos sa njom.

makonda-tracker